3. januar 2013

Kylling og kokosmælk

Super lækker og hurtig mad. 

Du skal bruge: 
Kylling, gulerødder, pastinakker, rersillerod, champignon, Kokosmælk,  persille, parmesanost, ris 

Sæt vand over til ris med det samme og kog risene så snart vandet koger.

Steg kylling på en pande til det er helt færdigt. Tilføj de krydderier som du ønsker. De tages af panden og kommen i retten senere. 
Tag 500 g. champignon, skær dem i skiver og steg dem på panden. Når de er stegt tilføjes hakket persillerod, pastinak og gulerødder.

Tilsæt igen kyllingen på panden.  

Når det hele er stegt godt tilføje du den ønskede mængde kokosmælk så der kommer sovs.

Lad retten simre til risene er færdige og det hele er klart til servering. 

Når du anretter på din tallerken så drys med friskhakket persille og evt. parmesanost eller andet revet ost. 

Denne ret smager FANTASTISK og er super nem at lave. 


//Simse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

simsesworld@gmail.com