31. oktober 2012

Æble og kanel

Æblekagedrømmen 

Den skønneste bradepandekage med æble og kanel


 Æblerne hænger så fint i træerne og venter på at blive plukket. 

 Godt fra haven <3 

 Alle ingridienserne til kagen


Opskriften kommer her:
250g. blødt smør
250g. sukker
4-5 æg. (start med 4)
2½ dl. mælk
350g. hvedemel
2 tsk vaniljesukker 
2 tsk bagepulver
3 sps kanel
750g renset og revet æbler

 Pisk det bløde smør godt sammen med sukker 

Tilsæt ægene et ad gangen og pisk igennem til en ensartet masse 

Hæld mælken i og pisk igen

 Tilsæt mel og rør godt sammen 


Kanel, bagepulver og vaniliesukker kommes i og der piskes eller røres igen til en ensartet masse.
Dejen må gerne være lidt tyg, da der kommer æbler i, som godt kan afgive en del vand. 

 Æblerne skrælles

 Og skæres i mindre stykker 


 Riv nu alle æblerne enten elektrisk som her, eller på den grove sidde af rivejernet.

 Pres nu det meste af vandet ud af æblerne, så der ikke tilsættes alt for meget vand til dejen

Bland nu de revet og presset æbler i dejen

Fordel dejen i den smurte bradepande 
Drys med kanelsukker (kan undlades) 

Sæt kagen i en varm ovn på 200 grader og lad den bage i ca. 35 min 
Hold øje med den, bliver den hurtigt meget gylden på toppen, skal du lægge et stykke sølvpapir over den, imens den bager færdig. 
Så bliver den ikke sort  og brændt :) 
Tag kagen ud og nyd den enten lun eller kold.
Kagen er også god til at fryse ned, så man altid har lækker kage når der skal hygges 

Skal du bage en lækker efterårskage, så er denne kage et super godt bud, samtidig med at den smager af jul og spreder dejlig stemning i køkkenet når den er i ovnen. Dufter SKØNT <3 

Den er nem at bage så alle kan være med. 

// KAGEHILSEN fra SIMSE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

simsesworld@gmail.com